Home
Nieuws
Meer over dit project
Reisverslag

Partners
Media

Links
Contact

Partners

We zijn erg blij te kunnen melden dat we reeds een aantal partners hebben kunnen vinden voor ons project.

Ten eerste zijn we de faculteit EWI (Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica) erg dankbaar dat wij dit jaar als goede doel hebben gediend tijdens de kerstpakketten-actie. Dit houdt in dat een deel van het bedrag dat wordt uitbespaard als een werknemer aan de faculteit zegt zijn kerstpakket niet te willen ontvangen, ten goede komt aan ons project.

Naast de faculteit EWI heeft ook ELAN een fikse financiele bijdrage geleverd aan het project.

Van toetsenbordvaardigheidsbedrijf ToeVa hebben wij ook een flinke bijdrage mogen ontvangen.

Naast de faculteit draagt ook de Lustrum Commissie (LuCie) van de studievereniging Inter-Actief haar steentje bij. De studieverening bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Ter ere van dit jubileum wordt er een feestweek georganiseerd. Deze week vindt plaatst van 8 t/m 14 mei. In deze week zet de LuCie zich ook in voor een goed doel: dit project. De opbrengsten van loterij die gehouden wordt op 9 mei zullen besteedt worden aan de kosten van de internetverbinding die in het computerlokaal zal komen. Dus koopt allen loten!

Ook willen we Microsoft bedanken voor hun sponsoring. Zij hebben ons de benodigde besturingssystemen en Office-pakketten geleverd.

QLiCT heeft ons enorm op weg geholpen bij het vinden van partners die ons hardware ter beschikking wilde stellen. Dat zijn ComputerSOS en CSL-HSI, allen uit Enschede. De twee laatstgenoemden zullen een aantal computers leveren met randapparatuur en QLiCT zal in de toekomst voor een deel het onderhoud verzorgen.


We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar we zijn voor de hulp die iedereen ons heeft gegeven, zowel financieel als materieel, maar ook de inspirerende gesprekken en adviezen. Nogmaals ontzettend bedankt!

Partners:
Qlict
ComputerSOS
ComputerSOS
XtrActive
DeTi
Een project van:
De Universiteit Twente
Faculteit ELAN
Stichting Karibu